“De inzichten en oefeningen van deze dag inspireren mij om uit het ‘plat cognitieve vlak’ te komen; ook een spellingles kun je in beeld en handeling vormgeven!”

(psycholoog)

 
     
 

“Als ik me focus, zijn mijn associaties weg en kan ik me op een ding richten. Huiswerk gaat veel sneller. Ik heb overzicht en kan rustig blijven nadenken tijdens een toets, ook als ik iets niet weet.”

(leerling)

 
 

Onderwerpen

Speedcursus voor ouders: Help je kind leren

Ik hoor van ouders in mijn praktijk dat ze graag beter willen begrijpen hoe hun kind leert. Er is behoefte aan tips hoe je je kind kunt stimuleren en helpen als zijn rechterhersenhelft de baas is (adhd, dyslexie, beelddenken, vaak ook bij hoogbegaafdheid). Wat past bij jouw kind?

 

Deze speedcursus geeft theorie over het brein (ook het puberbrein) en leertips. De maximale groepsgrootte is 4-5 personen, zodat er veel persoonlijke aandacht is.

 

Vragen kunnen van te voren worden ingediend per mail. Neem vooral voorbeelden mee van lesmateriaal van je kind om mee te kunnen werken tijdens de cursus. 

De training start zodra zich voldoende ouders hebben aangemeld. De data worden altijd vastgesteld in overleg. Bijeenkomsten kunnen zowel overdag als 's avonds plaatsvinden.


Agenda

 
Over dit onderwerp staat momenteel geen bijeenkomst gepland. Als u wel geïnteresseerd bent in een lezing of studiedag hierover, dan hoor ik dat graag via info@inhetvizier.nl!