“Als ik me focus, ben ik me

beter bewust van hoe ik me

voel. Ik kan alles weer in

verhouding zien. Ik kan mijn

beleving instant veranderen

door een ander perspectief

in te nemen.”

 

  

 
 

“Het is spannend om het lesprogramma los te laten en het kind zijn

eigen weg te laten volgen. Toch zie ik telkens weer dat het werkt:

het kind bloeit op, het werktempo gaat omhoog, de concentratie en leergierigheid nemen toe.”

 

 
 

Wanneer Vizier inschakelen?

Leren, leerstijlen en persoonlijke balans

Omgaan met de abstracte wereld van cijfers en letters of voldoen aan de eisen van een snel veranderende maatschappij valt niet altijd mee.

Als je lange tijd op je tenen moet lopen om je staande te houden raak je uit balans en bouw je spanning op. Deze spanning uit zich op den duur in lichamelijke en/of psychische klachten, zoals hoofdpijn, buikpijn, angst voor dagelijkse bezigheden, slecht slapen en lusteloosheid.

Herkent u dit bij uzelf of uw kind? Of komt u dit als professional tegen? Dan kan Vizier u helpen.

 

Doe hier alvast de stresstest.

 

Technieken en levenskunst

Vizier zet u op het spoor van uw sterke kanten. Met kennis (ook nascholing) over processen in hoofd en lichaam en over levenskunst. Met rationele, emotionele en fysieke oefeningen. U leert om anders naar de dingen te kijken, vanuit een nieuw perspectief. Soms heel letterlijk. U zult zien dat u beter gaat functioneren in werk, privésituatie of op school.

 

Meer lezen over levenskunst.

 

Behandeling en AVG

Vizier/Marieke Uiterwijk is BIG-geregistreerd arts. Vanuit haar achtergrond als revalidatiearts kijkt zij met een reguliere medische blik naar de klachten van u of uw kind en stelt op basis daarvan een behandelplan op. Hierbij maakt zij ook gebruik van verwijzing naar haar netwerk in de eerste lijn. Daarnaast heeft zij een integrale aanpak van de klachten, o.a. gebaseerd op mindfulness en leefstijladviezen. Zij is lid van de AVIG (artsenvereniging voor integrale geneeskunde).
Vergoeding van consulten is mogelijk via uw aanvullende ziektekostenverzekering (consult natuurgeneeswijzen). Bekijk hiervoor uw eigen verzekeringsvoorwaarden.

 

Vizier verwerkt persoonsgegevens en heeft een privacyverklaring conform de AVG richtlijnen. Klik hier voor de volledige versie.