“Ik begrijp nu veel beter waarom ikzelf, mijn kinderen of sommige van mijn leerlingen doen en leren zoals ze doen en hoe ik dat bij kan sturen.”

 
 

Onderwerpen

Lezing: Zelfstandig plannen en leren

Deze informatieavond is vooral nuttig als je zelf moeite hebt of iemand kent met problemen met leren en concentreren door AD(H)D, dyslexie, DCD of hoogbegaafdheid.

In deze lezing zal ik uitleggen hoe de hersenen werken en hoe ik kinderen en volwassenen een andere aanpak leer, waardoor ze veel beter gaan presteren en beter in hun vel gaan zitten. Ik doe dat aan de hand van veel voorbeelden uit de praktijk. Mijn verhaal is geschikt voor professionals uit onderwijs en gezondheidszorg en voor ouders; iedereen gaat zeker met een aantal praktische, direct bruikbare tips naar huis.

 

Grip op je leven

Leerkrachten en ouders zijn geen duizendpoot. Ze kunnen niet altijd uit de voeten met die bijzondere manier van denken. Hulp van buiten voor het kind, de ouders en de leerkracht is dan heel welkom. Vizier leert je om informatie anders te verwerken en daarbij gebruik te maken van je sterke kanten. Zo kan je ook zonder medicijnen heel veel bereiken en krijg je weer grip op je eigen leven.

 

Voor wie?

De lezing is heel geschikt voor bijvoorbeeld een ouderavond of een verdiepingsbijeenkomst met je team. De lezing duurt 2 uur en de kosten zijn afhankelijk van de doelgroep en de groepsgrootte. 

Via email kun je van tevoren vragen indienen die je graag besproken ziet.

 

Opgeven

U kunt een aanvraag doen voor de lezing door het sturen van een mail met uw naam en telefoonnummer naar info@inhetvizier.nl of bel 06-45911913. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Agenda

 
Over dit onderwerp staat momenteel geen bijeenkomst gepland. Als u wel ge´nteresseerd bent in een lezing of studiedag hierover, dan hoor ik dat graag via info@inhetvizier.nl!